A Secret Weapon For kırklareli prefabrik ev

Wiki Article

You might be using a browser that isn't supported by Facebook, so we have redirected you to an easier Edition to provide you with the most effective working experience.

Satın almak istediğiniz evin projesini alarak arsanızın bağlı bulunduğu belediyeye ruhsat izni için başvuruda bulunun

Konteynerden birçAlright ev çeşidi yapılabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner ev olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlayan şık ve fashionable konteyner evimiz 139.900 tl den başlamaktadır. Bu evimizde ahşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Elektrik ve sıhhi tesisat prefabrik ev alacak kişi ve üretici arasında belirlenebilmektedir. Olası eşya yerleşim strategyına göre prizlerin sayısı arttırılıp azaltılabilmektedir. Aynı zamanda elektrik tesisatı sıva altı ya da sıva üstü olarak yapılabilmektedir.

Sözleşme ile eviniz üretilirken firmanın vereceği su basman planına göre prefabrik evinizin zemin betonunu hazırlatın

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun bir şekilde yapılsın diye.

Prefabrik ev; duvardan penceresine kadar her türlü detayın fabrikada üretildiği ve inşa edilirken temel kazılmasına çanakkale prefabrik ev modelleri gerek duyulmayan yapılardır. İstenen yerde kurulumu gerçekleştirilebilen prefabrik evler, hafif yapısıyla doğal afetlere karşı dayanıklıdır.

Normalde zemin betonu, şap, fayans, parke gibi uygulamalar müşteri sorumluluğunda yapılırken anahtar teslimi prefabrik ev aldığınızda bu uygulamalar da firma tarafından yapılır.

Buda bir insanın prefabrik evi ile geçirebileceği bir ömür diyebiliriz hızlı şık uygun depreme dayanıklı az bakım gerektiren evlerin bide ömürlerinin bu kadar uzun olması tercih meselesi olmaktadır.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık seven-nine ton arasında değişir.

Dubleks prefabrik ev fiyatları genellikle tek katlı prefabrik evlere kıyasla daha yüksektir, ancak hala geleneksel yapılara göre daha uygun fiyatlıdırlar.

Ev kırklareli prefabrik yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize tekirdağ prefabrik gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada dimensions yaptıracağınız ev ile ilgili beton programı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Evi kuracak firmaya, yapının kurulabilmesi için gerekli olan izinleri iletmediğiniz taktirde evinizin kurulumu kesinlikle kırklareli prefabrik hüsranla sonuçlanabilir. Belediye ve yetkili kurumlardan gerekli izinler alınmadan zemin betonu bile atmamanız gerekiyor.

Tüm Haberler thirteen May possibly 2024 Çelik Yapı ve Türleri Contemporary mimaride kırklareli prefabrik ev yaygın olarak kullanılan Çelik Yapılar dayanıklılık, esneklik ve hızlı inşaat imkânları ile tanından yapılar olarak bilinmektedir.

Report this wiki page